Borderlands: GOTY Edition – Primele 15 minute

Gearbox au anunțat Borderlands 3 și nu cred că puteam să fiu mai entuziasmat. Sunt fan al seriei și abia aștept să joc Borderlands 3, dar studioul a mai făcut un anunț fain.

Odată cu anunțul privind Borderlands 3 a venit un al doilea anunț privind celalte titluri din serie. Gearbox au anunțat că fiecare joc va primi un remaster parțial. Asta înseamnă că cele 3 titluri vor primi tehnologii moderne și rezoluții 4k pentru PS4, XBOX One și PC.

Cel mai interesant lucru este că primul joc, Borderlands: Game of the Year, a primit cel mai seminificativ update. Pe lângă HDR și rezoluții 4k jocul a primit și ceva texturi complet noi și un minimap.

Toți cei care dețin deja jocul pe Steam au primit gratuit varianta Enhanced Edition. Asta înseamnă că am de două ori Borderlands 1 în librăria mea digitală, dar este okay. Niciodată nu poți să ai prea multe jocuri Borderlands pe Steam. *Ahem*

Încă o dată în Fyrestone

O dată cu lansarea remaster-ului lui Borderlands: GOTY Edition (cunoscut și ca Enhanced Edition) m-am decis să mă pun pe treabă și să rejoc primul joc din serie. Plănuiam să fac asta, dar acum parcă am un motiv în plus și scuza perfectă.

Mi-am descărcat jocul, l-am pornit și deja am sesizat câteva diferențe minore. Splash screen-urile sunt diferite și mult mai HD decât înainte, iar titlul Borderlands este scris cu galben în meniul principal.

Cea mai importantă parte a Enhanced Edition este faptul că primul joc din serie a primit un minimap în joc. Înainte de update trebuia să deschizi meniul pentru a accesa harta regiunii, dar acum ai un minimap în colț.

Am mai observat faptul că personajele au o complexitate sporită și mai multe detalii decât înainte. Părul lui Lilith este un exemplu extrem de bun, iar update-ul chiar a făcut o diferență destul de mare.

Primele 15 minute din Borderlands: Game of the Year – Enanced Edition

Personal sunt extrem de încântat de Enhanced Edition. Update-ul nu schimbă radical experiența de joc, dar o îmbunătățește și ăsta este mereu un lucru bun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.