Cum a fost la finala ROG MASTERS Open Qualifier ROMANIA 2017

In weekend-ul 21-23 Iulie am participat la finala ROG MASTERS Open Qualifier Romania 2017 organizat in Audiotrium Pallady. Organizarea a fost ireprosabila, ASUS mereu organizeaza event-uri misto cu partenerii lor, nu pot sa va spun cum de reusesc treaba asta mereu. Dar pot sa va spun ca a fost o atmosfera extraordinara! Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, in minutele ce urmeaza o sa va povestesc experienta mea de la eveniment.

O sa incep cu DotA2.

Nu sunt cel mai bun jucator de DotA2, sunt un amator si jumatate si nu ma plang pentru ca este vina mea, joc prea putin si prea rar DotA2 dar baietii care au ajuns in finala au jucat extraordinar!

Finala la DotA2 s-a jucat intre The Elder Gods (una din cele mai vechi echipe de eSports din Romania) si Zarzavaturile Ucigase. A fost un meci dificil pentru TEG, dovada ca pana la urma Zarzavaturile au reusit sa castige doua runde si au mers mai departe, devenind campioni nationali la DotA2.

Din pacate pot sa va povestesc exact ce s-a intamplat pentru ca nu sunt suficient de bun la joc si decat sa va spun prostii mai bine nu spun prea multe dar din fericire pentru articolul meu, joc CS:GO decent si pot sa va povestesc cate ceva despre meci.

Finala la Counter Strike: Global Offensive s-a jucat intre Nexus Gaming si Aryo Gaming si a durat 3 harti. Meciurile au fost jucate pe Mirage, Overpass si Train si s-au desfasurat cam asa:

Pe prima harta (Mirage) a fost un meci strans intre Nexus si Aryo. Nexus pierdut runda de pistoale si a fost mereu la un pas in spatele Aryo. Aryo nu au avut un moment de liniste si fiecare runda a fost stransa dar intr-un final Aryo a reusit sa castige harta cu un scor de 16-13 – un scor bun pentru o echipa noua.

A 2-a harta (Overpass) a inceput destul de bine pentru Nexus. Au luat runda de pistoale si dupa si-au stabilit un avantaj serios de 13-2. In cea de-a doua jumatate a meciului Nexus castiga cu usurinta cele 3 runde de care mai aveau nevoie si au castiga harta. A doua harta s-a terminat cu un scor de 16 la 6 pentru Nexus Gaming.

Meciul decesiv a fost jucat pe Train, una din hartile mai putin populare in CS:GO sau cel putin cand vine vorba de publicul casual (public din care fac parte). Train s-a dovedit o harta grozava pentru Nexus deoarece acestia au castigat meciul cu scorul final de 16 la 8, devenind astfel campioni nationali si trecand mai departe in Tuneul ROG MASTERS 2017.

In concluzie, Romania are 4 echipe excelente care au facut un spectacol extraordinar in cadrul finalei ROG Masters Open Qualifier ROMANIA 2017 iar doua din ele merg mai departe pentru a reprezenta Romania in faza internationala a acestui turneu. Eu le doresc mult succes si promit sa le urmaresc fiecare meci din cadrul turneului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.