Playstation Plus – Jocurile gratuite ale lunii Mai 2021

Este luna Mai, iar anul ăsta a trecut pe lângă mine ca o rachetă. Din fericire nu am pierdut vremea chiar inutil, am făcut câteva lucruri mișto despre care o să vorbesc semi curând. Până atunci avem niște jocuri pe Playstation Plus despre care abia aștept să vorbesc! Și ca de fiecare dată, toate jocurile sunt disponibile înceând cu data de 5 a lunii curente (Mai, în cazul nostru).

Battlefield V

Battlefield V a apărut pe 20 Noiembrie 2018 după o lungă serie de controverse. Lansarea a fost și ea urmată de ceva momente nefericite, dar jocul a fost, în general, bine primit.

Câtiva ani mai târziu, jocul este mai grozav ca niciodată, iar gameplay-ul este mai bun decât a fost vreodată. Personal sunt mai mare fan al componentei singleplayer, în general pentru că jocul reușește să spună o poveste decentă. Mai ales în ”Tiralleieur” și ”The Last Tiger” – două misiuni care spun o parte mai puțin cunoscută a celui de-al Doilea Război.

Wreckfest

Wreckfest, apărut pe PS4 pe 27 August 2019 și este demolation derby-ul pe care l-ai așteptat ultimii ani.

O continuare spirituală a seriei FlatOut, Wreckfest este unul dintre cele mai fun jocuri cu mașini din ultimii ani. Personal nu sunt mare fan jocuri de curse, dar atunci când sunt curse cu scandal – lucrurile stau puțin diferit. Atunci sunt mare fan!

Stranded Deep

Stranded Deep apărut prima dată pe 23 Ianuarie 2015 pe PC în Early Access. Câtiva ani mai târziu, jocul a reușit să ajungă la o formă finală, iar pe 21 Aprilie 2020 a fost lansat pe Playstation 4.

Stranded Deep un joc extrem de simplu și extrem de engaging. Este genul de joc în care fiecare lucru trebuie făcut pas cu pas, de fiecare dată. Este o experiență interesantă și este un joc surival destul de bun, chiar dacă puțin basic. Eu l-am luat în urmă cu ceva timp pe PC, dar sunt sigur că o să-l joc și pe PS4, doar de dragul diversității. Este până la urmă în line-up-ul de jocuri grauite prin Playstation Plus, deci de ce nu?

Fun fact: Stranded Deep a fost dezvoltat pe console în colaborare cu FunLabs, un studio românesc care se ocupă cu portarea de jocuri.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.