Noutățile lunii pe Playstation Network: Decembrie 2019

noutățile lunii Decembrie playstation

A venit luna cadourilor și odată cu aceasta au venit și noutățile lunii Decembrie. Avem o mulțime de jocuri grozave, titluri pe care eu cred că nu trebuie să le ratați.

În caz că ați ratat titlurile lunii anterioare aveți aici articolul cu cele mai fresh jocuri de luna trecută

Abonații Playstation Plus se vor bucura să audă că luna aceasta primesc 2 jocuri pline de acțiune: Titanfall 2 și Monster Energy Supercross: The Official Game

Titanfall 2 este unul dintre cele mai under-rated shootere de pe piață, cu un multiplayer fantastic și o poveste absolut grozavă. Jocul a reușit să facă ceva ce seria Call of Duty nu a mai făcut de la Black Ops 1.

Monster Energy Supercross: The Official Game este un racer care a trecut pe sub radarul multora, dar care este un joc mai mult decât bun. Cui nu-i plac motocicletele, nu?

Când vine vorba de noutățile lunii Decembrie, trebuie să recunosc că nu am observat să fie titluri triple A, dar asta nu înseamnă că nu avem jocuri grozave.

Arise: A Simple Story – 3 Decembrie

Arise: A Simple Story este primul joc realizat de Piccolo Studio (mic în italiană). Jocul este o aventură în lumea dincolo și pare să fie destul de grozav.

Gameplay-ul pare să fie simplu și amuzant. Arise, este în esență un fel de platformer cu o poveste ușor tristă. Îmi aduce puțin aminte de Journey, un alt titlu absolut genial.

Sincer să fiu trailer-ul m-a convins că merită banii, mai ales că este realizat de câțiva oameni cu adevărat pasionați de jocuri.

Blair Witch – 3 Decembrie

The Blair Witch Project a reușit să devină un film horror clasic, iar jocul încearcă să profite de numele Blair Witch. Din câte am înțeles, Blair Witch reușește să fie fidel materialului sursă și nu este pur și simplu un cash-grab.

Titlu a fost deja lansat pe Xbox One, dar acum apare și pe Playstation 4. Blair Witch vine la pachet cu ceva conținut adițional pentru posesorii de Playstation 4, un fel de scuze pentru lansarea târzie.

Totuși, Blair Witch aduce Spooky Season în luna Decembrie!

Nu am apucat să joc Blair Witch, în general pentru că generația asta de console am fost mai sărac și nu mi le-am luat pe toate, dar abia aștept să îl joc pe PS4.

Ancestors: The Humankind Odyssey – 6 Decembrie

Ancestors: The Humankind Odyssey este cel mai nou joc de la creatorul seriei Assassințs Creed. Din păcate nu este 1666: Amsterdam, dar este o altă experneță unică.

Dacă nu ați apucat încă să jucați Ancestors: The Human Oddyssey atunci poate este momentul perfect să-l încercați. Este diferit, dar este un joc destul de bun!

On the side note: Fratimiu, Gino Panait a primit jocul din partea dezvoltatorilor și l-a jucat puțin pe canalul lui de YouTube. Vă las aici primul episod.

Ashen – 9 Decembrie

Ashen este un joc destul de diferit. Este asemănător cu Dark Souls, datorită stamina-based combat, dar este, în egală măsură, un joc total diferit.

Ashen este un joc open-world cu un art style destul de unic și asta îl face să iasă destul de ușor în evidență, într-un mod pozitiv.  În Ashen ești liber să explorezi fiecare zonă și să îi descoperi secretele în ritmul tău.

Cam atât pentru noutățile lunii Decembrie. Este o lună mai light, când vine vorba despre jocuri, dar asta este okay pentru că acum este momentul perfect pentru a jucat titluri pe care le-ați ratat pe parcursul anului, iar noi ne auzim în Ianuarie 2020 cu lansările lunii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.