Noutățile lunii pe Playstation Network: Noiembrie 2019

Noutățile lunii Noiembrie 2019, jocuri playstation 4

A venit Noiembrie și odată cu Noiembrie avem și un nou articol cu noutățile lunii. Vremea de afară este relativ ciudată. Este cald deși este aproape iarnă și nu înțeleg cu funcționează treaba asta, dar hai mai bine să vorbim despre cele mai noi jocuri!

În caz că ați ratat titlurile lunii anterioare aveți aici articolul cu cele mai fresh jocuri de luna trecută

Dar până atunci să trecem în revistă și jocurile gratuite ale lunii Noiembrie! Abonații Playstation Plus primesc 2 titluri grozave, Nioh și Outlast 2. Sunt două jocuri mișto deși sincer să fiu nu cred că o să rejoc Outlast 2 prea curând. Este mult prea horror pentru mine, mai ales că sunt relativ prea bătrân pentru sperieturi de genul.

Nioh în schimb este un joc destul de fain pe care nu am apucat să-l joc până acum deic că, o să am ce juca luna asta, pe lângă Persona 5 (pe care mi l-am cumpărat relativ recent).

Death Stranding (8 Noiembrie)

Probabil cel mai ciudat joc al lunii este Death Stranding. Jocul este realizat de Hideo Kojima în colaborare cu Guillermo del Torro și alte nume mari. Titlul se petrece într-o lume post-apocaliptică și urmărește aventurile lui Sam (Normal Reedus), un curier extrem de priceput.

Pregătește-te pentru cel mai tare Glovo Simulator de pe piață, cu Norma Reedus și Mads Mikkelsen în rolurile principale pentru că se anunță o aventură epică!

Need for Speed: Heat (8 Noiembrie)

Need for Speed este ca FIFA, mereu apare câte unul, dar nu se schimbă foarte multe lucruri. Ideea este că de data asta NFS: Heat aduce mai mult a ceea ce știam din zilele bune ale seriei (Underground 1 și 2).

Jocul pare să fie NFS-ul pe care îl știam și eu. Curse ilegale, poliție și personalizare așa că mă declar încântat de cum se prezintă Heat. În orice caz, sunt convins că fanii seriei se vor bucura de noul titlu Need for Speed!

Star Wars Jedi: Fallen Order (15 Noiembrie)

Nu am mai avut un joc Star Wars bun/lipsit de controverse de o bună perioadă de timp. Am fost mare fan al Jedi Knight 2: Jedi Outcast și Jedi Academy. Mi-au plăcut cele două titluri The Force Unleashed, iar Fallen Order pare să fie bun.

Jocul pare să se petreacă în perioada lui Star Wars: Rebels, datorită inchizitorilor și a săbiilor lor elicopter ceea ce este grozav pentru că am fost fan al Star Wars: Rebels. So please, be good!

Shenmue 3 (19 Noiembrie)

Shenmue este un nume pe care poate mulți nu o să îl recunoască, mai ales dacă nu ați prins Sega Dreamcast, dar cei care l-ați prins cu siguranță îl așteptați cu drag

DOOM: Eternal (22 Noiembrie)

Trebuie să mai spune ceva despre Doom Eternal? Jocul este unul dintre cele mai cunoscute titluri din istoria gaming-ului. Au trecut 25 de ani de la primul DOOM, iar seria o duce mai bine ca niciodată!

Am iubit DOOM cel noi și cu siguranță o să pun mâna pe DOOM: Eternal! Este sezonul pentru rip and tear!

Cam atât pentru noutățile lunii Noiembrie! Nu cred că am scăpat nimic important. Dacă da, puteți oricând să îmi lăsați un comentariu aici sau pe YouTube!

Vă pup!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.