Noutățile lunii pe Playstation Network: Octombrie 2019

Luna Octombrie vine cu surprize noi pentru cei care au un abonament de Playstation Plus. Din păcate nu sunt teribil de multe lansări luna asta, este o lună cam moartă, dar totuși, să începem cu începutul:

In primul rând, cei care dețin un abonament Playstation Plus primesc două jocuri gratuite: The Last of Us: Remastered și MLB: The Show 19. Amândouă pot fi descărcate gratuit începând de azi.

Din păcate calendarul de lansări nu conține teribil de multe titluri pentru Octombrie nu este o lună tocmai excelentă pentru lansări. So avem mai multe titluri mici și doar un blockbuster.

GRID (8 Octombrie 2019)

GRID nu este tocmai un nume nou în istoria  jocurilor de curse. GRID a apărut pentru prima dată în 2008, iar titlul a fost primit destul de bine, dar nu a adunat un following prea mare, precum alte titluri de genul.

Noul titlu al celor de la Codemasters este o reinventare a seriei și promite o experiență grozavă pentru cei pasionați de curse. Personal am sărit peste AutoSport, dar cred că aș încerca remake-ul.

Trine 4 (8 Octombrie)

Trine 4 este mai 2.5D ca niciodată! Este un joc destul de fun, iar Trine 4 promite o nouă serie de aventurri pentru cei 3 eroi ai seriei.

The Outer Worlds (25 Octombrie 2019)

The Outer Worlds este un joc care a fost anunțat cu surle și trâmbițe. Titlul este combinația firească dintre Borderlands și Fallout, iar rezultatul este destul de colorat și plin de viață.

Personal sunt mare fan Fallout și Borderlands deci o să îl cam iau imediat după lansare (nu am încredere să cumpăr lucruri fără părerile publice).

Call of Duty: Modern Warfare (24 Noiembrie 2019)

Call of Duty: Modern Warfare reboot-ul seriei Modern Warfare. Titlul readuce întreaga serie înapoi la origini. Trailer-ul jocului îl prezintă, încă o dată, pe Captain Price și promite o campanie cu adevărat plină de acțiune.

Personal aștept cu nerăbdare să pun mâna pe noul Modern Warfare. Jocul pare să fie mișto, chiar dacă hărțile nu sunt pe cât de memorabile precum Afghan, Derail, Highrise și Rust.

Cam atât pentru luna asta, dar luna viitoare sunt sigur că vom avea mai multe titluri despre care să vorbim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.