Noutățile lunii – Playstation Network: Aprilie 2020

Este Aprilie așa că avem un nou articol cu noutățile lunii! Luna trecută a avut o mulțime de jocuri fain, iar Aprilie vine cu o mulțime de jocuri noi pe Playstation și o mulțime de remake-uri ale unor titluri clasice, ceea ce este absolut fantastic.

Abonații Playstation Plus vor putea să se bucure de două jocuri fantastice. Dirt 2.0 și Uncharted 4: A Thief’s End. În caz că vă amintiți, Playstation a oferit The Uncharted Collection lunile trecute cu primele 3 jocuri din serie.

DIRT Rally 2.0 este unul din cele mai bune jocuri de raliuri de pe piață din momentul ăsta. Deși seria a renunțat de ceva timp la titulatura Colin McRae, jocul continuă să fie la fel de grozav ca și până acum.

Resident Evil 3 – 4 Aprilie

Resident Evil 3 a reușit să fie unul dintre cele mai tari jocuri din seria RE. Este plin de acțiune și cu siguranță extrem de fun. După succesul pe care l-a avut RE2, Capcom a decis să lanseze și un remake al lui Resident Evil 3.

Am jucat demo-ul jocului și pot să spun că a fost o experiență extrem de fun, iar Nemesis este cu sigurnață un adversar mult mai serios decât Mr. X.

Final Fantasy VII – 10 Aprilie

Au existat relansări ale titlului original de-a lungul aniilor, dar Final Fantasy VII nu a primit niciodată un remake, cel puțin până acum

Noul titlu Final Fantasy VII fine la pachet cu mecanici noi, un gameplay modern și grafică îmbunătățită. Personal nu am jucat niciodată Final Fantasy VII, în primul rând pentru că a fost greu să pun mâna pe o copie, dar acum am un motiv bun să-l încerc.

Predator: Hunting Grounds – 24 Aprile

Predator este genul ăla de joc care apare o dată la o generație. Este extrem de fun, dar și destul de greu în egală măsură.

Ca și concept, jocul se aseamnănă destul de mult cu Dead by Daylight. Este un format destul de bun de joc, iar Predator cu siguranță reușește să fie unic prin faptul că poți să-ți personalizezi arsenalul propriului tău Yautja.

Am jucat demo-ul gratuit și pot să spun că a fost ridicol de amuzant, dar din păcate când jocul are o problemă destul de mare. Când toată lumea vrea să fie Predator nimeni nu reușește să fie Predator. Totuși aștept cu drag lansarea jocului.

Trial of Mana – 24 Aprilie

Trials of Mana este remake-ul RPG-ului Seiken Densetsu 3, lansat pentru prima dată în 1995 pe SNES.

Jocul pare să fie extrem de fun și cred că o să-l cumpăr. Sunt fan al JRPG-urilor, iar Aprilie pare să fie plin de ele, iar Square Enix,în ultima vreme cu multe titluri grozave, au făcut o treabă extrem de bună în ultima vreme cu multe titluri grozave.

Cam atât cu noutățile lunii Aprilie, stay safe and have fun!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.