Noutățile lunii – Playstation Network: August 2020

A venit și cea mai caldă lună a anului și odată cu ea și unele dintre cele mai hot jocuri ale anului (ați văzut ce am făcut aici?).

Abonații Playstation Plus se vor supăra și luna aceasta pentru că nu au primit ce jocuri își doresc, dar se vor putea bucura de Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered și Fall Guys.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Modern Warfare 2 a fost primul meu joc Call of Duty și cu siguranță a fost și apogeul seriei (vezi Infamy trailer). Nu doar că a avut o super poveste, dar a oferit și cel mai grozav mod de multiplayer de până acum.

Din păcate noul remaster vine fără modul de multiplayer, dar jocul rămâne o experiență absolut fantastică de la început până la final. Așa că dacă până acum n-ai jucat Modern Warfare 2, fă-ți un cadou și joacă cel mai bun titlu din serie chiar acum!

Fall Guys

Este cu siguranță jocul mai light-hearted dintre cele două. Este un fel de Battle Royale (în sensul în care există un singur învingător) în care jucătorii completează runde din ce în ce mai dificile.

Este un titlu extrem de fun și extrem de diferit de multe alte jocuri de pe piață, iar faptul că vine gratuit la PS Plus nu poate să fie decât un lucru grozav.

În altă ordine de idei, luna asta are și câteva lansări care mi-au atras atenția și care cred că merită atenția vostră. Așa că avem:

Fast & Furious: Crossroads – 7 August

Dacă este plin de mașini, explozii și situații care sfidează logica și gravitația atunci este cu siguranță Fast & Furious.

Cele mai multe jocuri cu mașini vor să fie simulatoare, vor să fie realistice, dar sincer să fiu îmi lipsesc jocurile precum Crashday, Burnout și toate celelalte titluri de genul.

Fast & Furious vrea să fie Maneater-ul jocurilor cu mașini și sincer să fiu, abia asștept să-l joc! A trebuit să folosesc 2 trailere pentru că trailer-ul inițial nu era prea reprezentativ ceea ce este un mare păcat pentru că jocul pare distractiv.

Final Fantasy: Chrystal Chronicles – 27 August

Final Fantasy: Chrystal Chronicles a apărut pentru prima dată undeva în 2003, acum mai bine de 17 ani. Noul titlu este un remake HD al titlului origininal și este cu siguranță un titlu care promite să îmbunătățească un produs deja extrem de bun.

Remaster-ul aduce îmbunătățiri grafice, muzică nouă, dungeon-uri noi, dar și voice acting și multiplayer cross-platform. Deci sincer să fiu cred că avem de ce să fim entuziasmați.

Așa că dacă vreți o experiență clasică Final Fantasy, Crystal Chronicles este alegerea perfectă.

Wasteland 3 – 28 August

Opțiunea nucleară nu a fost niciodată cea mai bună soluție, iar rangerii știu asta cel mai bine. După evenimentele lui Wasteland 2, rangerii pleacă spre Colorado într-o nouă aventură.

Nu vreau să spun prea multe despre povestea jocului pentru că oarecum aș ruina povestea lui Wasteland 2 pentru cei care nu l-au jucat.

Sincer să fiu abia aștept să mă aventurez încă o dată în lumea Wasteland. Este o serie extrem de fun și extrem de dragă mie, mai ales pentru că este motivul principal pentru care avem seria Fallout.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions – 28 August

Uneori jocurile sportive sunt mai creative decât FIFA și PES. Captain Tsubasa este o serie celebră de manga care a primit mai multe adaptări de-a lungul aniilor.

Rise of New Champions vrea să fie o experiență mai palpitantă decât titlurile anterioare. Jocul își păstrează aspectul cell-shaded, dar promite mecanici și provocări noi.

Project Cars 3

Regele a murit, trăiască regele! Project Cars vine cu o a 3-a iteriație a seriei de simulatoare auto și promite o experiență cu adevărat next-gen.

Mai multe mașini, mai multe circuite, o grafică superioară și o simulare mai fidelă sunt doar câteva din îmbunătățirile aduse seriei auto.

Cam atât pentru August, avem o mulțime de titluri grozave, perfecte pentru zilele de caniculă. Stați în casă, feriți-vă de soare, beți cel puțin doi litri de lichide și jucați-vă cele mai tari jocuri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.