Noutățile lunii – Playstation Network: Februarie 2020

playstation plus february 2020

Este Februarie 2020, iar asta înseamnă că avem un nou articol cu noutățile lunii! Ianuarie a fost o lună destul de lipsită de știri când vine vorba de lansări, dar luna asta are câteva titluri destul de grozave.

Februarie vine cu 5 titluri pentru posesorii de Playstation Plus! Asta înseamnă trilogia Bioshock cu toate DLC-urile (asta înseamnă Minerva’s Den și Burial at Sea), The Sims 4 și un titlu pentru posesorii de VR – Firewall: Zero Hour

Personal vă anunț că îmi voi petrece timpul devorând The Sims 4. Am fost mereu fan al seriei și cred că este un joc destul de okay de jucat pe PS4.

Trilogia Bioshock nu o să scape nici ea, în primul rând pentru că abia aștept remake-ul lui System Shock și nu am reușit niciodată să termin Bioshock.

Zombie Army 4: Dead War – 4 Februarie

Sniper Elite a lansat două spin-off-uri grozave, Strange Brigade și Zombie Army. Amândouă spin-off-urile oferă o mulțime de ore de distracție, acțiune pentru fanii Sniper Elite.

Zombie Army 4: Dead War promite să continue povestea Zombie Army și să aducă mai multă acțiune pentru fanii seriei.

Street Fighter V: Championship Edition – 14 Februarie

Street Fighter nu mai are nevoie de introducere. Cel de-al 5-lea titlu din serie aduce numeroase îmbunătățiri, iar Street Fighter V: Championship Edition aduce 40 de luptători, 34 de arene și peste 200 de costume pentru adevărații fani ai seriei.

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle – 18 Februarie

Bayonetta și Vanquish sunt două jocuri fantastice. Sunt unice în abordare și au un gameplay extrem de fun. Cele două titluri au fost lansate pentru prima dată în era Playstation 3 și s-au făcut relativ rapid remarcate prin gameplay-ul fun și calitatea lor.

Odată cu aniversarea a 10 ani de la lansare, Bayonetta și Vanquish vin într-un bundle special. Cele două jocuri au primit un remaster, rezoluții de până la 4k și 60FPS pentru posesorii de Playstation Pro. Așa că dacă nu ai apucat să joci până acum Vanquish sau Bayonetta, acum chiar nu mai ai un motiv să nu o faci.

Hunt: Showdown – 18 Februarie

Am auzit prima dată de Hunt în urmă cu mulți ani într-un articol de pe Gamespot. Pe vremea aia se numea Hunt: Horrors of the Guilded Age și era fel de Left 4 Dead. Anii au trecut, iar jocul a devenit un shooter cooperativ/competitiv cu un playerbase semnificativ, cel puțin pe PC.

Am jucat zeci de ore de Hunt: Showdown și pot să spun că este un joc extrem de fun. L-am cumpărat când a apărut în Early acces și nu regret decizia. Pot să spun chiar că este un titlu pe care îl recomand cu căldură!

Two Point Hospital – 25 Februarie

Dacă te-ai născut în anii 90 înseamnă că poate ai auzit de și probabil ai jucat Hospital Tycoon sau Theme Hospital.

Two Point Hospital este exact ca cele două jocuri menționate mai sus. Este un titlu colorat și amuzat care are la baza cele mai bune elemente ale Hospital Tycoon și Theme Hospital. Asta include, dar nu se limitează la: boli amuzante, tratamente neortodoxe și o mulțime de pacienți.

Cam atât  cu noutățile lunii pentru Februarie, vă pwpă fratele vostru și vă dorește distracție plăcută

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.