Noutățile lunii – Playstation Network: Iulie 2020

playstation plus noutatile lunii iulie

Noutățile lunii Iulie sunt aici! Luna trecută a fost un lună extrem de grozavă când vine vorba de jocuri, am avut The Last of Us: Part II, două jocuri gratuite absolut grozave, Battlefront 2 și Call of Duty: WW2 și o mulțime de lansări.

10 ani de Playstation Plus

Iulie se anunță o lună grozavă pentru Playstation, în primul rând pentru că serviciul Playstation Plus a împlinit 10 ani, iar Playstation sărbătoresc această realizare cu 3 jocuri gratuite pentru abonații Playstation Plus.

NBA 2K20

NBA 2K20 este unul din jocurile gratuite de luna asta. Fanii seriei vor putea să joace cu echipa favorită într-o mulțime de moduri de joc.

Jucătorii au acces la My Career, My GM, My League și My Team. Asta înseamnă că jocul oferă câte ceva pentru absolut toată lumea. Indiferent dacă vrei să joci cu un jucător sau cu o echipă întreagă, NBA 2K20 are modul perfect pentru tine.

Rise Of The Tomb Raider: 20 Year Anniversary

Lara Croft și-a făcut debutul pe Playstation în urmă cu mai bine de 20 de ani și a devenit foarte rapid unul din cele mai ușor de recunoscut personaje din istoria gaming-ului modern.

Rise of the Tomb Raider continuă povestea Larei după întoarcerea acesteia de pe insula Yamatai. Tânăra exploratoare pleacă într-o nouă aventură, de data asta aceasta este în căutarea orașului pierdut Kitezh și a secretor pe care le ascunde.

Erica

Erica este un thriller interactiv extrem de interesant. Jocul este un murder-mystery thriller în care Erica încearcă să descopere circumstanțele în care părinții ei au fost uciși.

Pe parcursul poveștii tânăra se adâncește într-un mister cu elemente oculte, iar deciziile jucătorilor nu doar că vor altera cursul evenimentelor, dar vor influența finalul poveștii.

Acum hai să vorbim despre noutățile lunii Iulie pentru că avem o mulțime de titluri grozave

Marvel’s Iron Man VR – 3 Iulie

Iron Man este cu siguranță unul dintre cele mai grozave personaje Marvel, iar Marvel’s Iron Man VR vrea să ofere o experiență autentică Iron Man.

Zboară, luptă-te și fă ce face Tony Stark în cel mai nou joc Iron Man!

Bloodstained: Curse of the Moon 2 –  10 Iulie

Bloodstained: Curse of the Moon 2 este un joc foarte asemănător ca și design cu titlurile clasice Metroidvania. Este un side-scroller action-adventre dezvoltat de INTI Creates care promite o experiență memorabilă.

Jocul îmi aduce aminte de titluri clasice precum Castlevania și Ghosts’N Goblins, iar spun lucrul ăsta ca un un compliment. Bloodstained oferă jucătorilor 3 personaje diferite cu abilități total diferite și posibilitatea de a schimba între acestea în timpul aventurilor.

Budget Cuts – 10 Iulie

Budget Cuts vine pentru prima dată pe Playstation 4. Titlul este unul dintre cele mai bune jocuri stealth disponibile pentru VR.

Jucătorii trebuie să oprească roboții carea au ocupat clădirea de birou și să scape cu viață din aceasta. Este un fel de Die Hard, dacă Bruce Willis se strecura prin Nakatomi Plaza în loc să tragă zeci de mii de gloanțe

Ghost of Tsushima – 17 Iulie

Ghost of Tsushima este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului. Jocul se petrece în timpul primei invazii Mongole și se petrece pe insula cu același nume (Tsushima).

Jucătorii iau rolul lui Jin Sakai, unul din ultimii samurai de pe insulă și au ca scop eliberarea acesteia de sub ocupația armatei Imperiului Mongol. Jocul vrea să fie o adevărată experiență open-world. Asta înseamnă că jucătorii vor putea explora teritoriul și vor putea descoperi locații fără ajutorul waypoint-urilor cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului.

Jocul promite 2 opțiuni total diferite (acțiune și stealth) când vine vorba de abordarea situațiilor din joc, o mulțime de momente epice și o groază de personaje interesante, toate acestea în una dintre cele mai grozave campanii de singleplayer din ultimii ani.

Tannenberg – 24 Iulie

Tannenberg este unul din puținele jocuri bazate pe Primul Război Mondial. Jocul oferă numeroase noi facțiuni pentru multiplayer, printre care și Regatul României (pentru că până în 1947, România a fost un regat).

Chiar dacă anumite voice line-uri sunt puțin cheesy și sună extrem de actoricești, Tannenberg reușește să fie un joc destul de grozav. Jocul reproducă într-un mod respectuos unul dintre cele mai tragice conflicte ale lumii.

Destroy All Humans -28 Iulie

Dacă nu recunoști extraterestrul din Destory All Humans atunci nu ești fan Playstation. Destroy All Humans a apărut pentru prima dată în 2005 și este unul din titlurile clasice din era Playstation 2.

Jucătorii iau rolul lui Crypto, un Furon mic de statură, gri și extrem de rău. Povestea jocului este puțin mai complicată și plină de surprize, dar scopul jocului este extrem de simplu, trebuie să distrugi toți oamenii cu un arsenal de arme extraterestre. Este fun, plin de acțiune și extrem de rapid! Destory All Humans a fost un joc grozav la vreme lui și cu siguranță o să fie la fel de fun și acum. Singura diferență este că acum totul este mult mai HD!

Skater XL – 28 Iulie

Cele 3 jocuri Skate au fost cele mai bune jocuri cu și despre skateboarding. În ciudat succesului avut, EA nu au lansat o continuare sau măcar un remaster, lăsând astfel un gol în piață.

Din fericire Skater XL este un joc care promite să umple acest gol. Jocul folosește în general aceleași mecanici semi-realistice ca și Skate, dar oferă o experiență modernă, pe hardware-uri moderne, dar cu același spirit fantastic.

Mobile Suit Gundam Extrem VS. Maxiboost ON – 30 Iulie

Mobile Suit Gundam Extrem VS. Maxiboost ON este cel mai nou titlu din seria Mobile Suit Gundam. Seria de jocuri este extrem de populară în Asia și este recunoscută în întreaga lume pentru luptele pline de acțiune.

Jocul este un fighter cu roboți similar cu jocurile Dragonball Z. Este un joc plin de acțiune și lupte fantastice într-o arenă cu adevărat 3D pe care nu o să îl uiți prea curând.

Cam atât pentru noutățile lunii Iulie. Luna asta a fost plină de titluri fantastice și acțiune și sincer să fiu, mă declar mulțumit. Totuși, lansările nu s-au încheiat așa că noi ne auzim luna viitoare cu o serie de noutăți. Până atunci, have fun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.