Noutățile lunii – Playstation Network: Iunie 2020

Luna Mai a fost o lună destul de bună pentru jocuri, abonații Playstation Plus au fost ușor dezamăgiți, dar nu poți oricum să îi mulțumești pe toți.

În opinia mea am avut parte de o mulțime de titluri extrem de fain, iar lansările de luna trecută au reușit să țină o mulțime de jucători cu sufletul la gură.

Surprize noi pentru abonații Playstation Plus

Abonații Playstation Plus se vor bucura să audă că jocurile gratuite ale lunii sunt Battlefront 2 și Call of Duty: WW2 – două jocuri absolut fantastice! Din păcate nu există un video oficial cu cele două jocuri din partea Playstation, iar asta înseamnă că o să folosesc trailerele oficiale.

Call of Duty: WWII

Call of Duty ca și Call of Duty, l-am jucat și la vremea lui, îl joc și acum și mi se pare absolut fantastic. Call of Duty: WWII este genul de joc care te face să îți amintești de ce te-ai întrăgostit de Call of Duty în primul rând.

Battlefront 2

Battlefront a fost mereu o experiență de multiplayer absolut fantastică, dar la vremea lui nu cred că l-am jucat pentru că nu eram așa mare fan Star Wars. Eram mare fan, nu mă înțelegeți greșit, dar nu așa de mare fan al prequel și sequel trilogy.

Dar acum, după finalul fantastic al The Clone Wars. Pot să văd totul prin prisma unui produs Star Wars cu adevărat bun și pot să spun că este absolut fascinant să participi la toate luptele din universul Star Wars. Fiecare luptă este absolut fantastică și plină de acțiune.

Trebuie să recunosc, regret că nu i-am acordat atenție când a apărut. Dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu?

The Elder Scrolls Online: Greymoor – 2 Iunie

The Elder Scrolls Online a reușit să fie un succes neașteptat. Este un MMO relativ similar cu Skyrim ca și gameplay. Este un MMO de acțiune, asta înseamnă că majoritatea sistemelor sunt relativ simplificate și intuitive și sincer să fiu îl joc cu plăcere mai mereu. Fie pentru un dungeon fie pentru câteva quest-uri.

Jocul nu a fost cine știe ce la lansare, dar Bethesda au tot lansat expansiuni, iar acum micul Elder Scrolls Online a devenit unul din cele mai importante MMO-uri din ulimii ani.

Greymoor este cea mai nouă expansiune a MMO-ului și aduce cu ea un motiv în plus pentru a explora un ținut destul de familiar. Ceva este putred în Skyrim, iar jucătorii vor putea să exploreze locații cunoscute și să se lupte alături de eroi de legendă din mitologia Skyrim-ului în timp ce încearcă să oprească o grupare malefică de vampiri (serios, nu am văzut vampiri buni în The Elder Scrolls până acum)

Beyond Blue – 11 Iunie

Cu toții suntem fani jocuri de acțiune, curse și tot felul de experiențe extrem de palpitante, dar uneori este nevoie să iei o pauză și să te relaxezi.

Beyond Blue este un joc bazat pe explorare, este similar cu Journey și ăsta este cu siguranță un lucru bun. îmi aduce extrem de mult aminte de Endless Ocean/Forever Blue, un joc de Wii din 2007 și sincer să fiu nu cred că este un lucru rău.

Warborn – 12 Iunie

Warborn este un titlu sci-fi care folosește formula clasică hex-based turn-based strategy (știu, este o gură plină de cuvinte). Povestea jocului este destul de simplă, întreg sistemul solar se află în război, iar jucătorii trebuie să încheie conflictul.

Povestea jocului este destul de simplă, întreg sistemul solar se află în război, iar jucătorii trebuie să încheie conflictul. Pentru a putea face asta, jucătorii vor controla niște roboți de război numiți Variable Armor (foarte asemănător cu Gundam) pe parcursul unei campanii de aproximativ 40 de misiuni.

După terminarea campaniei Warborn oferă un map creator pentru cei care vor să își genereze propriile misiuni și un mod multiplayer pentru atunci când vrei să te lupți împotriva altor jucători din întreaga lume.

The Last of Us: Part II – 19 Iunie

The Last of Us a fost unul dintre cele mai bune jocuri din istoria Playstation 3. Naughty Dog nu doar că au reușit să spună o poveste grozavă, dar au devenit cu adevărat o parte esențială a experienței Playstation. Nu poți să îți cumperi un Playstation și să nu joci ceva de la Naughty Dog.

The Last of Us: Part II este continuarea poveștii din The Last of Us. Jocul se petrece într-o lume post-apocaliptică, iar lucrurile nu s-au îmbunătățit prea tare de la ultima noastră vizită. Civilizația s-a deteriorat și mai mult, iar oamenii s-au grupat în triburi. Ellie și Joel trebuie să trăiască cu consecințele acținilor și încerce să supraviețuiască într- lume nouă, ostilă și neprietenoasă.

Desintegration – 16 Iunie

Desintegration este un mix între first-person shooter și real-time strategy. Este un joc destul de interesant și sincer să fie are mai mult suflet decât multe alte jocuri.

Disintegration se petrece 150 de ani în viitor, lumea este în ruine, iar o facțiune militară încearcă să controleze populația. Jocul urmărește povestea lui Romer Shoal și a grupului său de rebeli care încearcă să rebooteze umanitatea.

Desperados III – 16 Iunie

Am jucat Desperados: Wanted Dead or Alive cu mulți ani în urmă. Mi s-a părut un joc absolut absolut fantastic, dar n-am mai auzit nimic de serie o bună perioadă de timp, mai precis din 2006 de la Desperados 2: Cooper’s Revenge.

De-a lungul timpului au mai apărut câteva ,dar cel mai apropiat a fost Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Trebuie să recunosc că nu am apucat să-l joc, dar cu siguranță abia aștept să joc Desperados 3, în principal pentru că 14 ani de așteptare au fost suficienți, zic

Assetto Corsa Competizione  – 23 Iunie

Assetto Corsa a fost una din cele mai grozave surprize din ultimii ani. Jocul a revitalizat piața de simulatoare și a adus publicului unul din cele mai bune simulatoare din ultimii ani.

Assetto Corsa Competizione nu doar că vrea să aducă mai multe mașini și circuite, dar vrea să devină un joc cu adevărat competitiv. Este gândit pentru un public de e-sports și sincer să fiu nu cred că este o afacere chiar atât de nasoală, mai ales că primul joc a fost atât de bun.

Cam atât pentru Iunie, a fost o lună bună pentru Playstation Nation, am avut ceva lansări fain și sincer să fiu cred că nimeni nu a fost dezamăgit cu jocurile care au apărut în perioada asta.

Cam atât pentru Iunie, sper că o să vă distrați cu toate titlurile ăstea fain, iar noi ne auzim în Iulie cu un nou articol cu noutățile lunii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.