Noutățile lunii – Playstation Network: Mai 2020

Luna Mai nu este o lună plină de lansări deosebite, dar avem o groază de groază de noutăți mai mult sau mai puțin plăcute. Aici mă refer în principal la ce s-a vehiculat despre The Last of Us: Part II.

Tutuși, sunt de părere că luna Mai este una din lunile bune când vine vorba de lansări. Cel puțin în ultima perioadă.

Farming Simulator 19 și Cities: Skylines

Când vine vorba de jocurile oferite abonaților Playstation Plus am auzit o mulțime de păreri – majoritatea negative. Luna asta avem Farming Simulator 19 și Cities: Skylines, două titluri destul de fun. Personal consider că sunt două jocuri grozave, mai ales pentru că am tot avut jocuri mai hardcore și era momentul ideal pentru ceva mai chill.

Când vine vorba de highligt-urile lunii Mai, am selectat câteva titluri care merită atenția voastră:

Void Bastards –  7 Mai

Void Bastard este cu siguranță un joc unic cu o premisă destul de simplă. Un transport de prizonieri s-a pierdut în spațiu, iar prizonierii sunt obligați să adune resurse pentru a își continua drumul.

Este greu să descriu o astfel de experiență. Void Bastards este un titlu destul de unic, Jocul se inspiră din titlurile aniilor 90, dar și din jocuri precum Bioshock și System Shock. Void Bastards promite o aventură fantastică într-o lume extrem de interesantă și colorată

Maneater – 22 Mai

Maneater este, în opinia mea, unul dintre cele mai creative jocuri din ultima vreme. În Maneater joci rolul unui rechi ucigaș și tot ce ai de făcut este să distrugi totul și să creezi haos. Destul de simplu și destul de fun!

Maneater promite să fie un titlu absolut grozav și ceva extrem de inovativ într-o perioadă în care nu multe jocuri mai încearcă să fie fun sau diferite. Personal o să îl cumpăr în ziua lansării și o să-l joc cu drag

Minecraft: Dungeons – 26 Mai

Minecraft este unul din cele mai populare jocuri din istorie. Este un sandbox fantastic și este perfect atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Minecraft: Dungeons este un dungeon-crawler Action-RPG similar cu titluri precum Path of Exile și Diablo 3. Ca orice spin-off al lui Minecraft, jocul cred că o să fie un adevărat succes.

Cam atât pentru noutățile lunii Mai 2020. Luna asta a fost o lună mult mai liniștită când vine vorba de jocuri, cel puțin comparativ cu luna trecută. Totuși cred că o să fie o lună fun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.