Noutățile lunii – Playstation Network: Martie 2020

A venit luna Martie, iar odată cu ea și un nou articol cu noutățile lunii pe Playstation Network! Din fericire, Martie vine cu o mulțime de noutăți pentru Playstation Nation.

Abonații Playstation Plus se vor bucura să descopere că luna Martie vine cu surprize. Shadow of the Colossus și Sonic Forces vor putea fi descărcate începând cu 3 Martie.

Personal abia aștept să joc Shadow of the Colossus. L-am ratat la lansarea lui originală pe Playstation 2, dar și la relansarea lui pe PS3 și cred că a venit momentul să joc și eu titlul ăsta legendar.

Pathologic 2 – 6 Martie

Pathologic 2 este un survival-horror în care jucătorii se luptă împotriva unei boli care amenință orașul Town-on-Gorkhon.

Jocul nu este o continuarea a primului Pathologic, dar este o poveste relativ similară și urmărește o structură similară cu primul titlul din seriei.

Pathologic 2 a beneficiat de un buget puțin mai mare, dar asta nu înseamnă că titlul este cel mai avansat joc la capitolul grafic. Pathologic 2 este construit pe Unity și oarecum se vede, dar este o experiență destul de grozavă, nevertheless.

Nioh 2 – 13 Martie

Nioh a fost o surpriză extrem de plăcută atunci când a apărut. Jocul a fost definit ca un titlu souls-like (un nume mult prea general, în opinia mea). Titlul a adus parte din mecanicile lui Dark Souls în perioada Sengoku Jidai a Japoniei.

Poveste lui Nioh 2 se petrece cu mult timp înaintea poveștii originale. Asta înseamnă că nu o să-l vedem pe William, protagonistul primului joc nici măcar ca și cameo.

Jocul aduce o mulțime de îmbunătățiri și, spre bucuria tuturor, un character creator. Asta înseamnă fanii seriei vor putea să își facă propriul personaj care să semene cu William (dacă asta vreți).

MLB The Show 20 – 13 Martie

Acum câteva luni am primit MLB: The Show 19 la Playstation Plus și trebuie să recunosc că nu am apucat să-l joc. Deși cred ar fi o experiență destul de mișto.

MLB The Show sărbătorește a 15-a aniversare odată cu lansarea lui MLB The Show 20. Jocul promite să rămână neschimbat acolo unde lucrurile merg bine și să aducă o mulțime de feature-uri noi, legende ale sportului și ligi minore de baseball. Jocul urmează să fie lansat pe 13 Martie.

Doom: Eternal – 20 Martie

Doom (2016) a fost unul dintre cele mai grozave shootere din ultimii ani. Doom: Eternal promite să aducă mai mulți demoni și mai multă acțiune.

Doom: Eternal va conține noi moduri de multiplayer, o campanie semnificativ mai lungă (slavă domnului) și numeroase mecanici noi de joc, printre care și un aruncător de flăcări.

Noul sezon de Rip&Tear va începe pe 20 Martie pe PC, PS4 și Xbox One, iar la o dată ulterioară și pe Nintendo Switch.

Persona 5: Royal – 31 Martie

Persona 5 a devenit unul din JRPG-urile mele preferate. Este un joc simplu și complex în egală măsură.

Noua ediție este exact ce a fost Persona 4: Gold pentru Persona 4, mai precis o variantă îmbunătățită a titlului original. Persona 5: Royal introduce personaje noi, activități sociale și un al treilea semestru școlar pentur cei care consideră că experiența este originală este prea scurtă.

Personal consider că nu putem să avem suficient Persona 5. Oarecum deja aștept un al 6-lea joc în serie pentru că nimic nu este mai grozav decât Persona, cel puțin când vine vorba de JRPG-uri.

Cam atât pentru Martie! Se pare că o să avem ce să jucăm deci o să fim destul de ocupați până în Aprilie, când vor apărea alte titluri fantastice!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.