Noutățile lunii – Playstation Network: Noiembrie 2020

A venit Noiembrie, a venit și un articol cu noutățile lunii Noiembrie! Luna asta este extrem de importantă pentru Playstation, nu doar că avem lansarea lui Playstation 5, dar pentru că avem și cele mai mari jocuri ale anului.

Pentru început o să menționez că abonații Playstation Plus primesc Middle-earth: Shadow of War, unul dintre cele mai grozave jocuri din generația asta, Hollow Knight, un platformer 2D în stilul metroid-vania pe trebuie să îl jucați, și Bugsnax (pentru PS5).

Abonații Playstation Plus mai primesc și un pachet numit Playstation Plus Collection – o colecție cu cele mai bune jocuri de Playstation 4 care sunt jucabile exclusiv pe Playstation 5.

 • Bloodborne
 • Days Gone
 • Detroit: Become Human
 • God of War
 • Infamous Second Son
 • Ratchet and Clank
 • The Last Guardian
 • The Last of Us Remastered
 • Until Dawn
 • Uncharted 4: A Thief’s End
 • Batman: Arkham Knight
 • Battlefield 1
 • Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
 • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
 • Fallout 4
 • Final Fantasy XV Royal Edition
 • Monster Hunter: World
 • Mortal Kombat X
 • Persona 5
 • Resident Evil 7 biohazard

Lista de jocuri este absolut impresionantă, iar titlurile sunt disponibile pentru toți cei care dețin un PS5 (nu vei putea juca jocurile pe PS4).

Middle-earth: Shadow of War (PS4)

Shadow of War continuă aventrura lui Talion și a spiritului Celebrimbor. De data asta jocul are mai multe moduri în care poți controla orcii din Mordor, un Nemessis System mult mai bine dezvoltat, dar și o abordare mai action-RPG.

Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Hollow Knight este un side-scroller în stilul metroid-vania care mă face să mă gândesc la Dark Souls. Jocul urmărește un cavaler fără nume care călătorește prin Hallownest, un regat infestat de insecte în încercarea de a îl salva.

Bugsnax (PS5)

Bugsnax vine de la creatorii lui Octodad: Dadliest Catch și este o aventură la fel de ciudată și amuzantă ca și celebrul Octodad. Este un joc diferit și nu toată lumea o să îl aprecieze, dar cred că o să fie ceva mișto și diferit.

Când vine vorba de noutățile lunii Noiembrie avem jocuri pentru toată lumea. Din păcate Cyberpunk 2077 a fost amânat a 3-a oară și am fost nevoit să îl scot din listă, dar Noiembrie încă are jocuri bune, chiar și fără Cyberpunk.

Dirt 5 – 6 Noiembrie (PS4)

Dirt a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de raliuri de pe piață. Inițial un Spin-off al seriei Colin McRae: Rally, Dirty a devenit propria serie de jocuri, mai mare și mai complexă cu fiecare iterație

Dirt 5 promite mai multe mașini, mai multe circuite și mai mult gameplay de calitate. Cu o nouă carieră în care jucătorii se întrec pentru a obține noi sponsori și doi dintre cei mai mari actori în spatele personajelor (Nolan North și Troy Baker), Dirt 5 promite să fie cel mai bun racer de până acum.

XIII – 10 Noiembrie (PS4)

XIII este un shooter destul de unic. Jocul este bazat pe o serie de benzi desenate belgiene și reprezintă doar o parte din povestea generală expusă pe hârie. Și chiar dacă nu a avut cele mai grozave vânzări și review-uri, XIII a reușit să atragă un anume cult following de-a lungul aniilor.

Din fericire pentru fanii seriei, jocul primește o a 2-a șansă sub forma unui remake. Asta înseamnă că XIII (personajul seriei) se întoarce sub semnificativ mai HD decât data trecută. Sincer să fiu, o să rejoc XIII pentru că este atât de fun.

Assassin’s Creed Valhalla – 10 Noiembrie (PS4)

Vikingii sunt aici și se pregătesc să invadeze Britania. Cel mai nou joc Assassin’s Creed este aici și vine cu un nou setting, de data asta vizităm Britania

Assassins’s Creed Valhalla se petrece în 876, în timpul expansiunii vikinge. Jucătorii vor lua rolul lui Eivor, un raider care își conduce clanul către o viață nouă în Britania.

Valhalla chiar promite să fie mai bun decât Odyssey și Origins, iar lucrul ăsta nu o să fie teribil de ușor, mai ales că cele două titluri chiar au fost fantastic de bune.

Playstation 5 – 12 Noiembrie

Viitorul este aici și este extrem de lucios, poate puțin prea lucios pentru gustul meu. Playstation 5, visul oricărui gamer, apare pe 12 Noiembrie.

Playstation 5 este aici și cu siguranță toată lumea abia așteaptă să pună mâna pe noua consolă Sony. Consola susține rezoluții de până la 4K, până la 120 fps și suport HDR.

Aș putea să vă vorbesc eu despre noua consolă a celor de la Sony, dar cred că o să vă las site-ul oficial pentru explicațiile complete. Tot ce o să mai menționez este faptul că Playstation 5 vine în două ediții la două prețuri diferite, dar care sunt în esență o singură experiență – singura diferență majoră fiind faptul că varianta mai scumpă vine cu unitate optică.

Restul informațiilor le găsiți chiar aici.

Godfall – 12 Noiembrie (PS5)

Godfall este unul din titlurile de lansasre ale noului Playstation 5 și vrea să fie ceva complet diferit de tot ce am mai văzut până acum. Jocul este la bază un Action-RPG (precum Diablo) cu elemente de hack&slash și looter-shooter. Este un looter-slasher!

Godfall este o poveste despre trădare și răzbunare pe care abia aștept să o joc. Nu doar că arată extrem de bine, dar pare și extrem de fun.

Demon’s Souls – 12 Noiembrie (PS5)

Din noutățile lunii Noiembrie face parte și Demon’s Souls, jocul ăla de pe Playstation 3.

Demon’s Souls vine pe Playstation 5 sub forma unui remake al titlului original. Jocul a apărut pentru prima dată pe Playstation 3 și a dat naștere unei serii de jocuri, dar și a unui gen independent de action-RPG-uri.

Demon’s Souls arată mai bine decât a arătat vreodată și chiar abia aștept să revizitez Bolateria.

Call of Duty: Black Ops Cold War – 13 Noiembrie (PS4/PS5)

Call of Duty: Black Ops a fost cel mai grozav joc Call of Duty din istorie. Nu doar că a reinventat formula, dar a adăugat și o mulțime de killstreak-uri și arme extrem de fun.

Black Ops – Cold War este continuarea directă a lui Black Ops și se petrece undeva prin anii 80, în timpului lui Ronald Regan (actorul). Hudson, Woods și Mason pleacă în căutarea unui agent URSS numit Perseus care încearcă să destabilizeze echilibrul puterilor în lume.

Modul Multiplayer promite să fie o experiență absolut fantastică pentru toți cei care sunt fanii seriei Black Ops. Întreaga experiență este o variantă puțin simplificată a multiplayerului din Modern Warfare, dar care păstrează foarte multe elemente din titlul anterior (gunsmith și sistemul de progresie fiind cele mai importante).

Zombies de asemenea își face apariția și urmărește Dark Aether storyline. Modul este un prequel pentru Aether storyline care încearcă să explice câteva lucruri noi și care, pentru prima dată în istoria seriei, se leagă de progresia season pass-ului.

Yakuza: Like a Dragon – 13 Noiembrie (PS4)

Yakuza, ca orice altă serie de succes, se reinventează și vine pe piață cu un nou titlu. Yakuza: Like a Dragon reprezintă un titlu total diferit de toate celelalte jocuri din serie și ocazia producătorilor de a atrage o audiență diferită.

Yakuza: Like a Dragon păstează elementele și temele seriei, dar reinventează întreg sistemul de combat. De acum înainte luptele se vor desfășura precum în titluri ca Persona 5, iar personajele vor avea diferite clase, cu avantaje și dezavantaje. Pentru a putea merge mai departe cu schimbările din serie, jocul aduce și un nou personaj principal în timp ce Kazuma Kiryu trece într-un plan secundar, cel puțin pentru o perioadă.

Vigor – 25 Noiembrie (PS4)

Vigor este un surival/scavanger simulator în stilul lui DayZ, dar cu ceva ADN din generația modernă de jocuri survival (Escape from Tarkov/Hunt: Showdown).

Jocul arată absolut fantastic, gun play-ul pare super solid și sunt sigur că o să fie extrem de popular în rândul jucătorilor de jocuri survival/scanvanger datorită gameplay loop-ului aboslut genial.

Cam atât avem pentru noutățile lunii Noiembrie! Sunt o mulțime de titluri fantastice pe care abia aștept să le joc. Dacă ați ratat titlurile de luna trecută aveți chiar aici un link, iar dacă credeți că am ratat un joc atunci puteți să mi-l menționați în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.