Noutățile lunii – Playstation Network: Octombire 2020

Spooky Season este deja în toi, iar noutățile lunii Octombrie sunt aici. Playstation are o muțime de lansări mișto și surprize pentru abonații Playstation Plus. Aceștia primesc un titlu horror și un titlu mai puțin horror: Vampyr și Need for Speed: Payback.

Vampyr

Vampyr a reușit să fie un titlu destul de unic la vremea lui. Nu a primit cele mai grozave review-uri din cauza combat-ului, dar povestea este absolut fantastică și plină de suspans, iar întreg sistemul de combat este în mare parte opțional, cu excepția unor boss fight-uri cheie.

Need for Speed: Payback

Need for Speed este o serie clasică, iar Need for Speed: Payback este unul dintre cele mai grozave titluri apărute în ultimul an. Jocul este un arcade-racer absolut fantastic și dacă nu ați apucat încă să îl jucați atunci probabil acum este ocazia perfectă.

Când vine vorba de jocurile lunii trebuie să vă spun că avem titluri fantastice pentru toată lumea. Noutățile lunii Octombrie sunt următoarele:

Star Wars: Squadrons – 2 Octombire

Star Wars: Rogue Squadron a fost unul dintre cele mai tari jocuri Star Wars de până acum. Star Wars: Squadrons vrea să fie un succesor spiritual al seriei și vrea să facă asta într-un mod absolut fantastic.

Jocul promite să fie o adevărată aventură Star Wars și, sincer să fiu, abia aștept să-l joc. Este jocul Star Wars pe care îl așteptam încă de la Rogue Squadron cel original.

Ride 4 – 8 Octombrie

Echipa Milestone a realizat unele dintre cele mai bune jocuri cu motociclete de pe piață, iar MotoGP și Ride sunt seriile lor principale. Așa că dacă ești pasionat de motociclete probabil o să vrei să joci Ride

Cu așa un trailer este greu să nu aștepți cel de-al 4-lea joc Ride. Până la urmă este una din cele mai bune opțiuni când vine vorba de jocuri de curse cu motociclete și cu siguranță este titlu pe care trebuie să-l joci.

FIFA 21 – 9 Octombrie

FIFA 21 este chiar după colț. Celebra serie de jocuri revine cu o nouă intrare în una dintre cele mai de succes serii din istoria jocurilor de sport.

EA Sports păstrează mare parte din rețeta care a făcut seria legendară, dar îmbunătățește absolut fiecare element pentru a face cel mai bun joc de fotbal de până acum.

Space Crew – 15 Octombrie

Echipa din spatele Bomber Crew revine cu un nou titlu! Aventurează-te în spațiu, salvează omenirea și înfruntă pericole extratereste în noul Space Crew

Space Crew îmbunătățește formula din spatele lui Bomber Crew și adaugă o mulțime de elemnte fantastice în joc. Este un joc pe care abia aștept să-l joc, mai ales că am fost mare fan Bomber Crew.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel 4 – 27 Octombrie

Din păcate nu știu mare lucru despre seria The Legend of Heroes, dar din câte am înțeles este o serie destul de bună. Trails of Cold Steel 4 începe la nici 2 săptămâni după povestea lui Trails of Cold Steel 3 și continuă aventurile personajelor principale.

Jocul este mai mult sau mai puțin un JRPG tradițional cu turn-based combat, dar și cu o poveste destul de captivantă. Așa că dacă sunteți fanii seriei sau fani JRPG-uri probabil este o ocazie bună să fiți cu ochii pe noul Trails of Cold Steel 4!

Watch Dogs: Legion – 29 Octombrie

Watch Dogs este probabil una dintre cele mai interesante serii Ubisoft. Legion a fost prezentat în detaliu în Ubisoft Forward, iar fanii s-au declarat super mulțumiți.

Legion vrea să fie mai mare și mai grozav decât primele 2 jocuri Watch Dogs. Legion aduce mecanici noi și un gameplay mai variat pentru a oferii o experiență de joc demnă de un sequel.

Cam atât pentru noutățile lunii Octombrie, sper că toată lumea este bine și sper să vă distrați cu noile jocuri de luna asta. Eu cu siguranță o să o fac!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.