Noutățile lunii pe Playstation Network: Septembrie 2019

A venit toamna și odată cu ea și primul articol despre noutățile lunii pe Playtstation Network. Este o nouă lună de Playstation Plus și o mulțime de titluri noi vor apărea pe Playstation Store.

In primul rând, cei care dețin abonamentul Playstation Plus primesc două jocuri noi. Batman: Arkham Knight și Darksiders 3 pot fi descărcate gratuit începând de azi.

În al doilea rând, calendarul de lansări vine cu o mulțime de jocuri noi. Nu o să trec prin toate, dar o să vă vorbesc foarte rapid de highlight-urile lunii Septembrie.

Monster Hunter: World – Iceborne expansion (6 Septembrie 2019)

Monster Hunter: World este unul din titlurile mele preferate de anul acesta. Atât de mult mi-a plăcut încât am scris și un review chiar aici.

Iceborne ne oferă o nouă regiune cu noi monștrii de înfrânt, noi mecanici de joc și echipamente noi de craftat. Expansiunea marchează revenirea unuia din monștrii legendari ai seriei, Tigrex/Tigarex (cunoscut veteranilor titlului Monster Hunter Freedom 2 de pe PSP).

Personal, abia aștept să joc noua expansiune și să mă întâlnesc cu noile creaturi.

The Surge 2 (24 Septembrie 2019)

Un alt titlu care va apărea în Septembrie este The Surge 2. Jocul este un titlu în stilul seriei Dark Souls, dar cu un twist futuristic. Acesta oferă un combat complex ,exact ca titlul anterior, dar adaugă și câteva mecanici noi.

FIFA 20 (24 Septebrie 2019)

Nu sunt mare fan sport pe console, dar cei care joacă jocuri de sport se pot bucura pentru că FIFA 20 urmează să apară în ceea de-a doua parte a lunii.

Alternativ, cei care nu joacă FIFA, tot în Septembrie apar și PES20 (10 Septebrie 2019) și NBA 2K20 (6 Septembrie 2019), deci toată lumea o să fie fericită

Borderlands 3 (13 Septebrie 2019)

Dacă sunteți fani ai seriei Borderlands, Destiny sau Diablo 3 atunci poate este momentul perfect să vă pregătiți pentru Borderlands 3.

Povestea seriei continuă la ceva timp după moarte a lui Handsome Jack. De data asta avem doi noi antagoniști, noi personaje colorate și câteva planete noi. Pentru prima dată jucătorii seriei pot pleca de pe Pandora și pot explora și alte planete.

GreedFall (10 Septembrie 2019)

Joacă rolul unui diplomat într-o lume fantasy în timpul unei perioade pseudo-coloniale. GreedFall este un joc ambițios și cu siguranță promite extrem de mult. Oare va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor?

Cam atât pentru Septembrie, dar nu disperați și în Octombrie vor apărea o mulțime de titluri faine despre care o să vorbesc cu altă ocazie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.