Noutățile lunii – Playstation Network: Septembrie 2020

noutățile lunii Septembrie jocuri gratuite playstation plus

Noutățile lunii Septembrie au venit și avem o muțime de jocuri fantastice. Luna trecută am avut câteva titluri grozave, iar luna asta noutățile lunii promit și mai multe titluri fantastice. Pentru abonații Playstation Plus avem 2 jocuri absolut grozave, atât în reprize scurte cât și în sesiuni prelungite de gaming:

PlayerUnknown’s Battlegrounds

PUBG este unul dintre cele mai mai jocuri gen Battle Royale din istoria recentă. Este cu siguranță primul titlu care a avut și are un adevărat succes. PUBG rămâne și astăzi unul din titlurile importante din genul Battle Royale.

Ne vedem la Pochinki, da?

Streetfighter V

Din sălile arcade, pe ecranele cinematografelor și până în propria ta sufragerie. Streetfighter a reușit ceva ce puține jocuri au reușit de-a lungul aniilor.

Streetfighter V este un joc fantastic pentru orice ocazie, așa că nu mai pierde timpul! M. Bison n-o să se bată singur, nu?

Marvel’s Avengers – September 4

Marvel’s Avengers este cel mai nou titlu cu eroii tăi preferați. Majoritatea jocurilor de genul au prostul obicei să fie niște cash grab-uri absolut teribile, dar Avenger chiar pare un joc extrem de bun și complex.

Jocul urmărește povestea eroilor după o serie de evenimente tragice care au dus la despărțirea echipei.  După ce lucrurile iau o întorsătură mai puțin plăcută, iar sunt nevoiți să treacă la fapte pentru a salva lumea. Noul joc vine cu toți eroii pe care i-ai văzut prin filme, dar și cu câtiva eroi clasici, din benzile desenate.

Pregăteștete să salvezi lumea pe 4 Septebrie!

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2  – 4 Septembrie

THPS1 și THPS2 au fost primele titluri cu adevărat grozave de skateboarding din istorie. Cu siguranță jocurile care au urmat au fost și mai bune, iar American Wasteland a fost apogeul seriei, dar primele două jocuri au rămas în sufletele tuturor.

Din fericire pentru toți cei care n-au apucat să le joace la vremea lor, primele două jocuri din seria Tony Hawk au fost refăcute și vin cu rezoluții 4K, locațiile clasice reimaginate și un nou soundtrack în stilul celui original.

NBA 2K21 – September 4

NBA 2K21 vine pe piață și spune ”Everything is game”. NBA 2K a devenit unul dintre cele mai mari titluri sportive și seria nu pare să se oprească.

NBA 2K21 este mai mare, mai spectaculos și mai plin de detalii ca niciodată. Jocul readuce toate modurile de joc care l-au făcut așa un titlu popular și îmbunătățește fiecare aspect pentru a oferii o experiență și mai bună decât anul trecut

Intră pe teren pe 4 Septebrie și nu uita, everything is game

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning – 8 Septembrie

Kingdoms of Amalur a fost unul dintre cele mai grozave RPG-uri la vremea lui. Întreaga experiență putea să fie un MMORPG de succes, dar jocul a fost în general o experiență singleplayer și chiar și așa a fost absolut fantastic.

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning nu este un simplu remaster al jocului. Re-Reckoning urmează să primească și o expansiune nouă din partea celorde la THQ Nordic, lucru care mă face să mă gândesc la posibilitatea unui potențial sequel pentru Kingodms of Amalur.

Spelunky 2 – 15 Septebrie

Spelunky este unul din cele mai cunoscute jocuri platformer din ultimii ani. Nu doar că este un joc extrem de fun, dar a reușit să adune, de-a lungul timpului, o întreagă comunitate în jurul lui

Spelunky 2 vrea să fie mai mare și mai bun decât primul titlu. Jocul aduce noi mecanici, personaje și secrete de descoperit. Pe lângă astavine cu un nou mod de multiplayer în care jucătorii vor putea putea, pentru prima dată. explora împreună.

Mafia: Definitive Edition – September 25

Mafia este una dintre cele mai cunoscute serii de jocuri open world din ultimii ani. Prima dată când am auzit de Mafia a fost undeva pe la începutul lui 2000. Am jucat jocul și fost o experiență plină de detalii. Surprinzător de multe pentru vremea respectivă, aș putea spune.

Puține jocuri merită un remaster mai mult decât Mafia. Nu doar că este un joc din 2000, dar este un joc care chiar dacă are aproape 20 de ani, arată încă bine. Nu doar că Definitive Edition reproduce titlul original, dar îl și îmbunătățește cu noi mecanici și elemente (precum motocicletele). Tot ce pot să spun este că abia aștept să rejoc aventurile lui Tommy Angelo din Lost Haven.

Cam atât pentru noutățile lunii Septembrie, avem o mulțime de jocuri fain pe care abia aștept să le joc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.