Planurile mele pentru 2018

A început noul an, sunt aproape 360 de zile în care am timp să fac câte ceva și m-am gândit că este momentul ideal pentru a realiza o listă cu o mulțime de lucruri pe care vreau să le fac anul ăsta!

Vreau să am mai multe poze!
Anul trecut mi-am cumpărat o camera foto pe film, un Canon AE-1 Program. Pot să spun că sunt foarte mândru de achiziție și cred că o să fiu și mai mândru dacă reușesc să developez măcar 4-5 role de film pe 2018 – asta înseamnă cam 144-180 de poze.

Vreau să fiu turist!
Anul trecut m-am oprit prin doar câteva locații pe perioada vacanței de vară și nu aș putea spune că am fost un turist. Pentru anul 2018 mi-am propus să vizitez mai multe destinații turistice, atât în România cât și în străinătate, iar dacă as ajunge în 5 locuri noi cred că aș putea să mă consider un mic turist.

Vreau să citesc mai mult!
Anul trecut am citit câteva cărți grozave – mi-au plăcut super mult, dar cred că puteam să citesc mai mult, au fost săptămâni în care nu am citit nici măcar o pagină când puteam să citesc măcar 15 și puteam să termin anul cu un număr mai mare de cărți citite (nu știu câte cărți am citit, dar cu sigurnață se putea mai bine).

Vreau să merg la sală!
Anul trecut am spus că vreau să merg la sală. Anul ăsta chiar o s-o fac, de fapt sunt atât de sigur încat o să încep în Ianuarie și cine stie, poate chiar o să mă țin.

Vreau să scriu pe blog!
Anul trecut mi-am deschis un blog, i-am dat un nume, am cumpărat un domeniu, m-am pus pe plătit hosting, dar nu am scris nimic. Anul ăsta vreau să fie altfel, vreau să scriu cât de des pot, cât de des mă simt eu bine, dar vreau să scriu – daca până la sfârșitul anului fac 60-100 de articole, eu o sa fiu mulțumit de rezultat.

Vreau să mă țin de YouTube!
Anul trecut canalul meu de YouTube a mers ceva mai bine, vizualizările au crescut, totul a fost pe plus. Anul ăsta vreau să țin ritmul, vreau să-mi cresc canalul de YouTube și vreau să-l fac mai popular și mai urmărit, dar cel mai important, vreau să mă distrez în timp ce fac ceea ce îmi place.

Vreau să ies mai des!
Pe 2017 mi-am propus să ies mai mult din casă. Am zis că o să ies în oraș mai des, o să merg la concerte și la filme și o să stau cât mai puțin în casă. În general am făcut o treabă decentă, dar cred că anul ăsta o să fac o treabă și mai bună.

Vreau să țin un jurnal
Am mai încercat în trecut să notez ce fac și ce se întâmplă în fiecare zi, dar nu cred că este un lucru pe care pot să-l fac cu succes. O să încerc să-mi notez doar evenimentele importante, ce citesc ce mi-a atras atenția – cred că aș putea să țin un jurnal de genul.

Vreau să fiu mai bun!
Asta poate sună ca un clișeu, dar mă simt de parcă nu am fost cea mai grozavă persoană pe 2017. Cu siguranță am fost okay, mai okay decât în 2016, dar asta nu înseamna că am fost pe cât de bun știu că puteam să fiu – cred că se poate mai bine!

Lista asta nu este un set de obiective, nu consider că este nevoie să trec prin toate punctele pentru un 2018 grozav, dar cred că este o provocare interesantă și cu siguranță este un bun început.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.