Call of Duty: Black Ops Cold War este shooter-ul pe care trebuie să-l joci

Call of Duty: Black Ops (2010) a fost cel mai bun joc Call of Duty făcut vreodată. Nu doar că a avut o campanie absolut genială, dar a avut și un multiplayer superb.

Bine, trebuie să recunosc că părerea mea extrem de bună despre primul Black Ops vine și din faptul că eram extrem de bun la el și timp de vreo 2 săptămâni am stat în weekly leaderboards la FFA. Lucru care pentru mine din liceu chiar a fost o realizare fantastică.

Call of Duty: Black Ops a reușit performanța de a avea cele mai bune hărți de multiplayer din întreaga serie Call of Duty. Nuketown, Summit, Jungle și Firing Range sunt doar câteva din numeroase hărți pentru care Black Ops a devenit celebru. Hărți care și-au făcut apariția și în alte titluri Call of Duty de-a lungul aniilor.

Back to Black Ops

Noul Black Ops Cold War este o continuare directă a primului joc Black Ops și se petrece la puțin timp după evenimentele originale. Când vine vorba de multiplayer jocul pare să fie o combinație interesantă între Black Ops 4, Modern Warfare (2019) și Black Ops 1/2.

Este greu de explicat pentru că nu am putut să-l joc persoanl și cred că și așa trebuie să jucați toate jocurile pe care le-am menționat pentru a înțelege ce vreau să spun. Ideea este că împrumută elemente din alte jocuri și creează ceva destul de unic.

Ce este nou în Black Ops Cold War

Sunt multe lucruri noi, dar și multe lucruri care se întorc din jocurile anterioare. Avem SAM Turrets, RC-XD-uri, Jammers și o mulțime de alte bunătăți din serie Black Ops, dar și din jocul original din 2010. Avem operatori cu skin-uri și secțiunea de gunsmith care este cu siguranță mult mai bine dezvoltată decât până acum.

Jucătorii pot controla un întreg arsenal de vehicule pe câmpul de luptă

Combined Arms este modul de joc disponbil în Black Ops Cold War și este mai mult sau mai puțin un mini Ground War. Noul mod de joc oferă jucătorilor meciuri de 12 vs 12 pe hărți semnificativ mai mici, dar mai dinamice decât cele prezente în Modern Warfare (2019). Asta înseamnă că jucătorii vor putea controla vehicule, mitraliere, vor putea folosii zip-line-uri pentru a traversa harta și vor putea înota.

Un alt mod nou în Black Ops Cold War este VIP Escort. Un jucător al echipei devine VIP-ul, iar echipa adversă trebuie să îl elimine înainte ca acesta să reușască să părăsească harta prin una din cele două zone. Este un take interesant asupra modului Search&Destroy și sincer să fiu cred că o să fie destul de interesant.

Scorestreaks s-au întors

Un alt lucru care m-a suprins este faptul că Black Ops Cold War folosește sistemul de scorestreak-uri. Scorestreak-urile punctează orice acțiune contribuie pozitiv în luptă. Un alt lucru este faptul că scorul primește o multiplicare la acțiuni repetate.

Hărțile jocului au un design mult mai old school decât noul Modern Warfare

Sincer să fiu cred că jocul arată absolut genial și promite destul de mult. Unii vor spune că este un pas înapoi față de Modern Warfare și da, este mai simplu. Dar ăsta nu este mereu un lucru rău din cauză că Modern Warfare avea efectiv prea multe uși și colțuri unde te putea ascunde. Sunt de părere că design mai simplificat se va traduce printr-o experiență mai plăcută pentru toată lumea.

Un alt lucru demn de menționat este faptul că Black Ops Cold War, ca și predecesorul său, oferă multiplayer cross-platform și probabil și cross-generation pentru un player-base extrem de solid și sănătos.

Call of Duty: Black Ops Cold War urmează să fie lansat pe 13 Noiembrie, dar va avea un Early Acces Closed Beta pe 10 Octombrie. Cei care precomandată jocul îl primesc pe Woods ca și operator în Modern Warfare și Warzone, dar și blueprint-uri și accesorii exclusive.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.