Maneater – Joaca de-a rechinii (Preview)

maneater story gameplay preview

Acum puțin timp am auzit că Tripwire (băieții cu Killing Floor și Red Orchestra/Rising Sun) fac Maneater, un joc cu și despre rechini.

Nu spun că le-am văzut pe toate, dar cred că nu au mai rămas multe de văzut pe lumea asta. Unul dintre jocurile copilăriei mele primește un soi de continuare spirituală.

Aici nu mă refer la ceva Zelda sau Animal Crossing un soi de Shadow of The Colossus, nu. Mă refer la un titlu puțin cunoscut publicului larg, Jaws: Unleashed/Ultimate Predator (pe Wii)

 

Este oarecum mișto să văd că urmează să apară un nou joc cu rechini. Genul ăsta de joc nu pot să spun că mi-a lipsit. Totuși, trebuie să recunosc că mi-a lipsit creativitatea din industria de jocuri video. Mi-au lipsit toate ideile bizare care prindeau viață prin 2000-2010. Ăștia au fost anii de glorie ai gaming-ului modern, ani care au dat naștere la peste 4000 (ați citit bine) de jocuri pe Playstation 2 aka cea mai grozavă consolă din istorie.

După o mulțime de ani în care absolut orice apărut pe piața trebuia să fie un shooter miliar, mă bucur să văd că măcar băieții care au făcut Killing Floor mai au idei bune.

Sunt oarecum entuziasmat și nerăbdător să pun mâna pe Maneater și să văd ce este de capul lui. Este Jaws: Unleashed în HD și nu cred că pot să fiu mai fericit!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.