Ubisoft anunță remake-ul lui Prince of Persia: The Sands of Time

Ați auzit bine, Prince of Persia se întoarce! Este un motiv de bucurie pentru o bună parte din fanii seriei, inclusiv pentru mine.

În cadrul Ubisoft Forward de acum câteva luni am primit o mulțime de vești fantastice despre jocurile Ubisoft. Recent a avut loc o altă conferință Ubisoft Forward unde au fost anunțate o mulțime de noutăți printre care și un remake al lui The Sand of Time. Prince of Persia: The Sands of Time este al doilea joc 3D din seria Prince of Persia și reprezintă prima intrare într-o trilogie formată din The Warrior Within și The Two Thrones.

Când am văzut trailer-ul am fost plăcut impresionat de culorile și design-ul noului joc. Trebuie să recunosc că protagonistul nu arată bine în toate cadrele, dar The Sand of Time arată bine în general. Jocul păstrează atmosfera titlului original, dar pare să adauge puțin panache suplimentar unui titlu care nu a îmbătrânit tocmai grozav.

Personal consider că noul joc merită cumpărat, mai ales dacă tot ce am jucat a fost Warrior Within și Two Thrones. Două jocuri fantastice, dar amanândouă continuări ale lui The Sands of Time.

Remake-ul arată vizibil mai bine decât titlul original (2003 vs 2020)

Dar din păcate lucrurile nu sunt atât de roz pe cât aș vrea să fie O problemă serioasă a apărut când haterii au început să se plângă de joc și de felul în care arată. Remake-ul promite să aducă la viață un joc bun care a îmbătrânital vizual. The Sands of Time a apărut acum 17 ani pe PS2, PC, primul Xbox și GameCube. Deci faptul că remake-ul nu arată a 2020 nu cred că reprezintă o problemă atât de mare aât timp cât arată bine.

Părerea mea despre hate

Sincer să fiu cred că hate-ul pe care îl primește jocul este nemeritat. Remake-ul arată mai bine decât originalul, este mai curat, este mai plăcut. Animațiile sunt cu siguranță decente și oricum publicul țintă sunt cei ca mine, care au jucat jocurile originale și care se bucurau la 30 de pixeli și câteva poligoane pe un ecran cu rezoluție de 1024×768.

Prințul arată surprinzător de bine și destul de aproape de varianta lui din 2003

Nu orice joc trebuie să apogeul tehnologiei în materie de grafică. Nu totul trebuie să fie următorul Crysis sau God of War. Unele jocuri sunt remake-uri care aduc titluri vechi la standardele moderne și ăsta nu este un lucru rău.

Dacă abia aștepți să joci noul The Sands of Time, află că nu ai prea mult de așteptat. Remake-ul urmează să apară pe 21 Ianuarie 2021 pe PC, dar și pe console (inclusiv next-gen) și va costa aproximativ 30$.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.