Preview: Resident Evil 3

Resident Evil 2 a fost și este unul din jocurile mele preferate. Nu doar că a reușit să reinventeze titlul original, dar a reușit să rămână extrem de aproape de viziunea jocului din 1998. Lucru pe care trebuie să recunosc că îl respect.

Mai multă acțiune ca niciodată
Jill Valentine Resident Evil 3
Jill Valentine a fost unul din protagoniștii primului joc Resident Evil

Resident Evil 3, față de titlul precedent, a fost mereu mult mai orientat către acțiune. Fiind lansat la foarte puțin timp după RE2, jocul refolosește o mulțime de elemente din titlul precendent. Lucru care consider că a fost o mișcare extrem de deșteaptă la vremea ei.

Resident Evil 3 urmărește povestea lui Jill Valentine, care, în ultimele zile ale lui Raccoon City, încearcă să scape din orașul devastat de virus, alături de cât mai mulți civili.

Am jucat demo-ul jocului Resident Evil 3 și consider că se joacă extrem de asemănător cu RE2. Jocul folosește același engine, texturi și multe alte elemente, exact ca RE3-ul original. Lucru care era de așteptat, fiind în esență o expansiunea a poveștii.

Mai multă mobilitate

Una din diferențele majore față de Resident Evil 2 este faptul că Jill poate să se ferească de atacurile inamicilor. Ăsta este un lucru absolut grozav, deoarece îmbunătățește mobilitatea jucătorilor și îi ține în mișcare.

Un alt lucru care va ține jucătorii în mișcare va fi Nemesis. Monstrul are ca scop eliminatea tuturor membrilor S.T.A.R.S. din Raccoon City, iar Jill este urmărită de creatură pe tot parcursul jocului.

Mr. X a fost înlocuit de cineva mai mare
Look-ul actualizat al lui Nemesis

Noul Resident Evil 3 îl îmbunătățește pe Nemesis și îl face chiar mai rapid și mai puternic. Jucătorii vor avea posibilitatea să se lupte cu creatura pentru face rost de câteva obiecte speciale, dar probabil nu o să fie o luptă ușoară.

Am jucat demo-ul și pot să spun, cu mâna pe inimă, că RE3 o să fie un real succes. Jocul este absolut fantastic și se mișcă perfect. Dacă nu mă credeți vă las mai jos tot demo-ul jocului.

Cert este un singur lucru, Resident Evil 3 promite să fie un joc cel puțin la fel de bun ca noul RE2 și sincer să fiu abia aștept să îl cumpăr și să-l joc pe 3 Aprilie. Jocul urmează să fie disponibil atât pe Steam cât și pe Playstation și XBOX

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.