Review: Acer Predator Cestus 330

Acum mai bine de o lună și jumătate am reușit să pun mâna pe un mouse Acer Predator Cestus 330. Mouse-ul l-am primit din partea oamenilor grozavi de Acer și l-am tot folosit de atunci, deci pot să spun că mi-am făcut o părere destul de bună despre el.

Specificațiile mouse-ului în general ce te-ar interesa de la un mouse de gaming. Predator Cestus 330 vine cu 7 butoane programabile, un senzor optic Pixart 3335 de 16.000 DPI, un pooling rate de 1ms/1000Hz și 5 setări ajustabile de DPI.

Asta înseamnă că Cestus 330 este un mouse pe care te poți baza atunci când te joci jocuri competitive unde precizia poate face diferența între înfrângere și victorie.

Predator Cestus 330 are o formă ergonomică, o dimensiune de 41 de mm înalțime, 65mm lățime și 124 mm adâncime (lungime), conform paginii de produs, și o greutate de aproxiamtiv 153 de grame. Asta înseamnă că are, cel puțin pe hârtie, o greutate și o dimensiune potrivită.

Am folosit mouse-ul Predator Cestus 330 pe parcursul unui sezon întreg de Call of Duty: Modern Warfare, asta înseamnă de la Battle Pass Tier 0 la 100 și de la Level 55 la 155. Pe scurt, m-am jucat mai mult decât o fac în mod normal și am reușit să trec prin tot sezonul în aproximativ 28 de zile – ceea ce este un record personal. Din toată experiența mea cu mouse-ul pot să spun că am fost chiar mulțumit de el, este precis, este comod și în general m-am obișnuit extrem de rapid cu el.

Pe lângă toate acestea, Predator Cestus 330 este genul de mouse care vrea să iasă în evidență și prin detaliile extra. Mouse-ul vine cu un fir de 1.8m acoperit cu un material textil și iluminare RGB în 16.8 milioane de culori. Sunt detalii care nu afectrează performața generală sau părerea mea finală despre produsul, dar cu siguranță oferă ceva panache suplimentar, lucru pe care îl apreciez.

Predator QuarterMaster

Produsele Acer Predator oferă o mulțime de funcții interesatente și opțiuni de personalizate. Același lucru este valabil și pentru Cestus 330 care vine (după cum am menționat mai sus) cu 7 butoane, iluminare RGB în 16.8 milioane de culori, 16000 DPI și 5 profile separate – toate programabile și ajustabile.

 

Asta înseamnă că mouse-ul tău o să fie 100% mouse-ul tău, personalizat după bunul tău plac, ceea ce mi se pare fantastic.

Concluzie

Mouse-ul Cestus 330 este cu siguranță un mouse bun. Este precis, este comod și este o alegere bună pentru cei care joacă jocuri de acțiune unde precizia face diferența între înfrângere și victorie. Este exact ce ai nevoie de la un mouse de gaming, așa că dacă te uiți după un mouse nou, poate este ocazia perfectă să te uiți după un Predator Cestus 330 de la Acer.

La momentul review-ului mouse-ul costă 269.99 de ron – redus de la 399.99 ron și îl găsiți chiar aici

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.