Review – Snowrunner: A Mudrunner Game

Snowrunner este un joc interesant și este un joc care îmi face cu ochiul de ceva timp. Jocul este al 3-lea titlu din seria Spintires și reprezintă o continuare a lui Spintires: Mudrunner. Titlul urmărește, în general, aceeași formulă ca și până acum, dar, de data asta aduce și câteva elemente noi și interesante.

Snowrunner vine la pachet cu o mulțime de îmbunătățiri pentru seria de jocuri, aduce un sistem îmbunătățit de simulare a zăpezii, noroiului și a gheții, opțiuni noi de personalizare a vehiculelor, dar și utilaje noi cu care să lucrezi.

Michigan reprezintă zona introductivă a jocului.

Snowrunner oferă jucătorilor un total de 3 regini diferite (împărțite în 11 hărți individuale) în care se pot aventura: Michigan, Alaska (Statele Untie) și Taymyr (Rusia). Fiecare regiune oferă o serie nouă de provocări care cred în dificultate în mod constant. Asta înseamnă că jucătorii se vor acomoda cu mecanicile și dificultatea jocului în timp ce progresează prin Michigan, iar atunci când vor ajunge în Alaska sau Taymyr, vor avea deja o experiență datorită provocărilor anterioare.

Zăpada reprezintă o adevărată provocare

Pe lângă asta, jocul oferă o libertate totală când vine vorba de completarea obiectivelor din fiecare zonă. Asta înseamnă că doi jucători nu vor avea aceeași experiență când vor juca Snowrunner.

E frumos prin zăpadă

Snowrunner este o experiență unică, cel puțin când vine vorba de gameplay. Este genul de joc în care chiar trebuie să te implici, trup și suflet, chiar dacă tot ce faci este să conduci un camion din punctul A în punctul B.

Fiecare traseu este o provocare, iar fiecare transport completat cu succes reprezintă o victorie, chiar dacă ai mers doar câțiva kilometrii.

În concluzie

Jocul este cu siguranță o experiență fun. Merită jucat, dar nu sunt tocmai sigur că merită prețul lui actual. Și o să vă spun imediat de ce.

Am jucat jocul și am văzut că este o experiență în general plăcută, dar sunt câteva bug-uri pe ici-colo. Este în general okay de jucat, dar uneori trebuie să îl restartez. Este puțin enervant, dar sper să se rezolve semi-curând.

All in all, consider că Snowrunner este un joc bun. Are problemele lui, dar este o experiență destul de interesantă și sincer să fiu nu cred că merită ratată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.