Ubisoft anunță o mulțime de surprize în cadrul conferinței Ubisoft Forward

Ubisoft Forward a venit cu noi suprize pentru gameri. Pe lângă o mulțime de jocuri noi, Ubisoft a anunțat și remake-ul unui joc clasic și sincer să fiu nu cred că puteam să fiu mai entuziasmat.

Prima conferință Ubisoft Forward a fost grozavă și am vorbit despre ea chiar aici pe blog. M-am declarat mulțumit de anunțuri și prezentare, iar acum revin cu o nouă ediție a conferinței Ubisoft Forward.

Immortals Fenyx Rising

Primul joc din main event-ul Ubisoft Forward este Immortals Fenyx Rising. Jocul este extrem de asemănător cu Legend of Zelda: Breath of the Wild, dar promite un gameplay total diferit.

Immortals Fenyx Rising promite o adevărată aventură prin mitologia antică cu numeroase obstacole și provocări. Cu un gameplay rapid și o mulțime de inamici unici, Immortals Fenyx Rising s-ar putea să fie cel mai grozav action-adventure de anul ăsta.

Prince of Persia: The Sands of Time

Un alt anunț din cadrul conferinței Ubisoft Forward este remake-ul lui Prince of Persia: The Sands of Time. Am vorbit deja despre anunț, dar o să mai vorbesc încă o dată.

Prince of Persia: The Sands of Time este singura aventură din trilogia The Sands of Time pe care nu am apucat să o joc. Warrior Within și The Two Thrones au fost două aventuri excelente și sincer să fiu sper să văd remake-uri și pentru ele în următorii ani.

Hyperscape: Turbo Mode

Hyperscape este cel mai nou Battle-Royale de pe piață. Este un joc dezvoltat de Ubisoft și este o interpretare unică a genului.

Jocul se aseamănă destul de mult cu Apex: Legends prin faptul că oferă mobilitate și viteză cu un gameplay extrem de bun, dar lucrurile urmează să se schimbe cu Turbo Mode. Hyperscape va crește viteza cu noul update, iar tot gameplay-ul la trece pe modul turbo.

Rainbow Six: Siege – Operation Shadow Legacy

Rainbow Six: Siege a devenit unul dintre cele mai populare shootere de pe piața. Este absolut fascinant felul în care un joc de genul a evoluat și s-a dezvoltat și sincer să fiu chiar mă bucur să văd că jocul primește conținut în mod regulat.

Noul sezon ne aduce o nouă operațiune și un operator legendar. Operațiunea Shadow Legacy îl introduce pe Sam Fisher în universul Rainbow Six sub callsign-ul Zero.

Scott Pilgrim vs. The World

Un alt titlu clasic se întoarce! Scott Pilgrim se întoarce odată cu aniversarea de 10 ani a jocului. Pregătește-te pentru acțiune, multe foste și KO-uri în Scott Pilgrim vs. The World: The Game

Watch Dogs: Legion – Aiden Pierce se întoarce

Watch Dogs a început cu Aiden Pierce ca și protagonist. Anii au trecut și nu am mai auzit nimic de unul dintre eroii Ubisoft, dar lucrurie urmează să se schimbe

Protagonistul primului Watch Dogs se întoarce. Mai bătrân, dar nu tocmai mai înțelept. Watch Dogs: Legion promite un întreg episod dedicat personajului primului Watch Dogs și poate, cu puțin noroc îl vom revedea și pe Marcus Holloway.

Riders Republic

Riders Republic este un al nou IP prezentat în cadrul Ubisoft Forward. Jocul este un fel de The Crew 2 cu sporturi extreme. Pare un joc extrem de interesant și sincer să fiu deja îl aștept cu nerăbdare

Riders Republic este exact ce mi-am dorit să văd sub formă de joc video, o întreagă lume multiplayer dedicată sporturilor extreme. Riders Republic este un vis devenit realitate.

Cam atât pentru cea de-a 2-a ediție de Ubisoft Forward. În opinia mea a fost un adevărat succes și abia aștept să joc noile titluri Ubisoft mai ales remake-ul Prince of Persia și Immortals Fenyx Rising!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.