Ubisoft Forward – 12 Iulie 2020

Ubisoft a decis să organizeze o conferință în care să prezinte cele mai noi jocuri publicate sub umbrela Ubisoft. În cadrul conferinței nu doar că am aflat informații noi despre cele mai fresh jocuri, dar am avut ocazia să aflăm o mulțime de lucruri și despre titluri precum Trackmania, The Crew 2 și Rainbow 6: Siege.

Dar momentan hai să vorbim despre jocurile prezentate în cadrul Ubisoft Forward pentru că avem câteva anunțuri importante.

Brawlhalla Mobile

Brawlhalla este unul din puținele jocuri în stilul lui Brawl de pe piață și sincer să fiu este unul din jocurile bune. Partea cea mai grozavă este că jocul urmează să fie lansat pe mobil (Android și iOS) pe 6 August.

Might & Magic: Era of Chaos

Might & Magic: Era of Chaos este un joc de cărți dezvoltat de Beijing Playcrab Technology pentru Ubisoft. Jocul a fost lansat în 2019 pe Android și iOS și se bucură de succes și popularitate în rândul faniilor și acum, un an mai târziu.

Este un joc de cărți și este destul de grozav. Jocul este un competitor pentru celelalte jocuri de cărți de pe piață.

Tom Clancy’s Elite Squad

Fanii Splinter Cell au fost făcuți murdar încă o dată de Ubisoft. Momentan nu avem nimic nou legat de Sam Fisher, dar avem un nou joc în care apar toate personajele Tom Clancy din francizele Ubisoft.

Trebuie să recunosc că ideea jocului nu este deloc rea, este un titlu destul de light care cu siguranță o să atragă fani de toate vârstele, dar care cu siguranță o să prindă.

Hyper Scape

Ubisoft au lansat o mulțime de jocuri de-a lungul timpului, dar nu au lansat niciun battle-royale până acum.

Hyper Scape vrea să fie un titlu battle-royale extrem de diferit de toate celelalte jocuri de genul lansate până acum. Jocul este rapid, colorat și plin de acțiune, exact ca orice titlu Ubisoft.

Assasssin’s Creed Valhalla

Seria Assassin’s Creed avea nevoie de o schimbare, iar Origins și Odyssey au fost o schimbare binevenită pentru o serie care începuse să își arate vârsta.

Valhalla promite să fie un titlu fantastic, nu doar că are o mulțime de mecanici noi, dar pare să fie mai mare și mai spectaculos ca niciodată. Eu personal abia aștept să îl joc, nu de alta, dar este primul joc Assassin’s Creed care chiar arată cu adevărat spectaculos.

Far Cry 6

Far Cry 3 a fost cel mai important joc Far Cry la vremea lui. Far Cry 6 promite să fie cel mai important joc Far Cry de până acum.

Povestea jocului se petrece undeva în America de Sud și pare să fie ceva destul de diferit de tot ce am avut până acum. Îl avem pe Giancarlo Esposito și avem o revoluție, dar momentan nu știm nimic mai mult despre joc sau poveste.

În caz că vreți să vedeți (sau să revedeți) întreaga conferință Ubisoft Forward există varianta video on demand pe YouTube.

Sincer să fiu, trebuie să recunosc că Ubisoft Forward a fost o conferință reușită. Au fost probleme cu platforma uPlay și giveaway-ul organizat de Ubisoft și lucrurile au fost rezolvate extrem de rapid și extrem de profi, toată lumea teoretic o să fie mulțumită cu rezolvarea celor de la Ubisoft.

Overall consider că toată conferința a fost un real succes, chiar trebuie să recunosc că a fost o plăcere să urmăresc întregul eveniment și abia aștept următoarea ediție Ubisoft Forward.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.